Ние мислим за вас

Кои сме ние?

Уебсайта www.rama.bg е собственост на Ню прайз груп ООД, дружество вписано в Търговския регистър на Р България с ЕИК 206388992 с адрес гр. София, ж-к. Младост 4, блок 470А, вход 1, етаж 5, апартамент 26.

Нашата мисия

Мисията на нашия екип е да помогнем на всеки желаещ да си закупи автомобил втора употреба да има възможността да провери историята на избрания автомобил.
Избегнете неприятното чувство да купите автомобил на Х километри, а действително да е на 2 или дори 3 пъти повече и да е претърпял тежък инцидент.

За това сме тук

Нашият екип е тук именно, за да Ви помогне да избегнете тези неприятности. Проверете реалният пробег на вашият автомобил и претърпял ли е пътен инцидент. 

Какво предлагаме?

При нас можете да проверите кога последно вашият автомобил е бил в оторизиран сервиз и съответно на колко километра е била всяка една сервизна акция по автомобила както и какво е било извършено по него. Член на нашият екип ще се свърже с вас, за да ви даде допълнителна детайлна информация относно направената проверка. Също така предлагаме и услуга, чрез която може да се провери дали автомобилът е претърпял пътен инцидент. 

За кого можем да бъдем полезни?

Можем да бъдем полезни както за физически лица, така и за търговци. За повече информация моля свържете се с нас. 

rama.bg