Купи и продай с rama.bg

Коректният сайт за автомобили

Първият сайт за продажба на автомобили, в който можете директно да видите историята на превозното средство, което искате да закупите. 

Прозрачност

Всички автомобили ще бъдат проверени от нас относно пробег и щети. Именно поради тази причина справката относно конкретния автомобил ще бъде прикачена към обявата и ще бъде достъпна за всеки, който проявява интерес към съответния автомобил. 

Купуваш

Ако търсите автомобил с гарантиран произход, без манипулиран пробег и данни за щети на правилното място сте. Посетете секция “Автомобили”, за да видите всички предлагани автомобили.

Продаваш

БЕЗ КОМИСИОННА – не взимаме комисионна, държим само на коректно отношение към клиента! 
Ако искате да пуснете своя автомобил за продажба в нашия сайт, моля прочетете условията и какво трябва да съдържа имейла, който трябва да ни изпратите и попълнете формата.

Условия

За да пуснем обява на вашия автомобил ще е необходимо: 

1. Да заплатите “Обява + проверка” за вашия автомобил, която ще ви бъде изпратена и ще бъде прикачена към обявата за максимална прозрачност

2. Снимките, които ще ни изпратите трябва да включват снимки отвън и отвътре на автомобила както и задължително снимка на таблото с актуалния към момента пробег на автомобила

3. След като прегледаме информацията, която ни предоставите ние ще качим обявата. В случай, че нещо липсва ще се свържем с вас на посочения във формата телефон. 

Съдържание на имейл и форма

Имейл:

1. Снимки на автомобила

Форма:

1. Рама номер на автомобила
2. Описание на автомобила
3. Име и фамилия
4. Телефон за връзка
5. Имейл
6. Цена

Важно!

За всякакви въпроси относно услугата свържете се с нас на имейл: contact@rama.bg или на тел.: 0899634985 / 0887765667
Обява на автомобил с манипулиран пробег НЯМА да бъде публикувана в нашия сайт без съгласието на продавача

rama.bg